De vorba cu utilizatorii AvocatNet. Cum sa ne crestem performantele impreuna! Eveniment trecut

12 Noiembrie 2014
Sediul Avocatnet.ro - Cotroceni Business Park

Pret: 0 Lei (+TVA)

Tematica eveniment

Ce faci miercuri de la 8.30 pana la 10.00? Hai la sediul nostru pentru un mic dejun productiv, in care o sa ne cunoastem mai bine si o sa vorbim despre cum ne-am putea creste impreuna performantele. Avem noi cafea, ceai, cornuri, unt si dulceata. Tu vino doar cu cheful de vorba!

“Fiecare om stie ceva ce tu nu stii” este una dintre devizele noastre preferate. Pentru ca noi credem ca avem intotdeauna de invatat unii de la altii, te invitam la un eveniment putin atipic – un mic dejun la sediul AvocatNet.ro, in care sa ne cunoastem si sa impartasim experiente.

Evenimentul este primul dintr-un sir de asemenea intalniri cu ajutorul carora speram sa invatam impreuna cum ne-am putea creste performantele – si noi, si tu.

Pentru ca va fi prima intalnire, nu avem o agenda prestabilita. Vrem doar sa ne cunoastem si sa decidem, impreuna cu tine si ceilalti invitati, tematicile viitoarelor discutii. Alegem impreuna subiecte despre care vom discuta mai departe, astfel incat intalnirile urmatoare sa fie cu adevarat productive si utile.

Alin Popescu, Mihaela Bogiu si Adina Closcaru vor fi gazdele tale, miercuri, la sediul AvocatNet.ro din Cotroceni Business Center (Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp U, Et. 2, Sector 6, Bucuresti).

Deci, vii?

Noi te asteptam!

Lectori

Program

8.30 - 10.00 Discutii libere si networking

Locatie

Sediul Avocatnet.ro - Cotroceni Business Park